Over stijlkaart

Doe hier inspiratie op voor je interieur. Of je nou op zoek bent naar design of andere mooie spullen, naar kleuren, materialen of meubels, hier ben je aan het juiste adres. Met links naar de webshops, zodat je direct online kunt bestellen.

Stijlkaart is een site die bezoekers wil inspireren, die helpt keuzes en combinaties te maken in het enorme aanbod van producten van verschillende webshops. Daarnaast houdt Stijlkaart de bezoekers op de hoogte van de nieuwste collecties en trends.

Stijlkaart is sinds mei 2012 online. Voor mijn werk als stylist speurde ik veel op internet rond en kwam de mooiste webshops tegen. Voor Libelle maakte ik destijds een aantal rubrieken over woonnieuws. Want ik jammer vond was dat de directe link tussen product en webshop vaak verloren ging. Zo ontstond het idee van Stijlkaart: breng de mooie zaken samen.

Bureau knipoog

Stijlkaart is een webportal van bureau knipoog. Bureau knipoog levert stylingadvies aan bedrijven en particulieren. De stijl van bureau knipoog kenmerkt zich door het gebruik van design, door het combineren van oud en nieuw, door natuurlijke materialen en kleuren. Ik werk graag met accenten: vanuit een rustige basis trek je de aandacht met iets opvallends, een detail dat je laat glimlachen, ook van trots. Styling met een knipoog.