beurs eigen huis

beurs eigen huis

We gaan weer aan de slag met ons huis: bouwen, verbouwen, onderhoud en renovatie. De beurs Eigen Huis biedt een uitkomst voor iedereen met (ver)bouwplannen. Van 20 tot en met 22 maart helpen bouw experts in de Jaarbeurs Utrecht jouw droomhuis te realiseren.

Ben jij bijvoorbeeld al op de hoogte van de kenmerken van prefab woningen? Door de extreem korte bouwtijd, minder afval en transport en energiezuinige huizen wint deze bouwstijl aan populariteit. En wat weet jij over duurzaam bouwen? Steeds meer mensen geven hier de voorkeur aan omdat het gezonder is, beter voor het milieu en energiebesparend. Op de beurs Eigen Huis vind je nog veel meer kennis over deze en andere (ver)bouwonderwerpen, het helpt je bij het maken van vaak moeilijke keuzes.

 

Alles onder één dak

Als jij inspiratie wilt opdoen voor de inrichting van je huis of tuin, ook dan ben je op het goede adres. Naast de aanwezigheid van specialisten zijn er verschillende paviljoenen ingericht die trends en leuke ideeën presenteren. Er is een architecten-, duurzaamheids-, tuin-, kavel-, keuken-, badkamer en sanitair- en droomhuis-interieuradvies paviljoen. Op de beurs Eigen Huis heb je dus echt alle informatie onder één dak.

Stijlkaart mag 6 kaarten weggeven. Dus mail waarom jij naar deze beurs toe zou willen en maak kans op 2 gratis kaarten!

Dit bericht delen

Reageren